Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
16:49
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Albanië-Spanje

Eerst Italië, dan Kroatië, en nu Spanje. Albanië leek op voorbaat kansloos om zich überhaupt te kwalificeren voor de achtste finales, maar het heeft op de slotdag nog een waterkansje. Dan moet er wel gewonnen worden van de reeds gekwalificeerde Spanjaarden. Wij zien het – ook tegen een B-team – niet gebeuren en zetten in onze wedtips vandaag vol in op een zege van Spanje en voorval veel goals.

Wedtip 1: Spanje wint én meer dan 2,5 doelpunten

Van alle favorieten voor EK-winst maakt Spanje tot dusverre de meeste indruk. Kroatië werd in het eerste duel met speels gemak opzij gezet (3-0), titelhouder Italië had in het tweede duel niets te vertellen (1-0). Zonder Gianluigi Donnarumma in doel was de score waarschijnlijk nog veel hoger uitgevallen.

Het Spaanse spel leunt nog steeds op het welbekende tiki-taka-voetbal, maar het is allemaal wat energieker en bovenal doelgerichter. Zowel tegen de Kroaten als Italianen drukten de Spanjaarden hun tegenstander met de rug tegen de muur, om vervolgens kans op kans te stapelen. Alleen de afronding is bij de drievoudig Europees kampioen nog een punt van verbetering, zoals vooral bleek tegen de titelhouder.

Door een schorsing mist Rodri het laatste groepsduel. En aangezien Spanje zich al heeft geplaatst voor de knock-outfase, lijkt het waarschijnlijk dat Luis de la Fuente zijn team op meer posities gaat wijzigen tegen Albanië. Dat zal echter weinig aan het spelbeeld veranderen, denken we zo. Al was het maar omdat de ‘tweede garnituur’ van de Spanjaarden ook prima mee kan in het dominanten aanvals- en positiespel van La Roja. Aanvaller Ayoze Perez was in de slotfase tegen Italië zelfs een van de betere spelers op het veld.

En hoewel Albanië moet winnen, zien we dat niet gebeuren. Ook niet tegen een B-team. Met dat in het achterhoofd, en het open duel dat we verwachten, spelen we in onze eerste van drie wedtips voor Albanië-Spanje met vertrouwen de volgende weddenschap: Spanje wint én meer dan 2,5 doelpunten. Je kunt deze weddenschappen uiteraard ook los van elkaar spelen.

Wedtip 2: Albanië scoort meer dan 0,5 doelpunten

“We weten dat het duel met Spanje zeer moeilijk wordt, maar in voetbal is alles mogelijk.” Daarmee wil middenvelder Klaus Gjasula maar aangeven dat er in het Albanese kamp nog volop vertrouwen is in een goede afloop. Het team van de Braziliaanse bondscoach Sylvinho zal dan ook niet schromen om de aanval te zoeken. En zonder stofzuiger Rodri op het middenveld is dat tegen dit Spanje een stuk eenvoudiger.

Bovendien hebben we uit de voorgaande duels van de Spanjaarden kunnen leren dat ze – ondanks hun dominante positiespel – meer dan voldoende kansen weggeven. Vooral in het openingsduel tegen Kroatië kwam La Roja enkele keren goed weg. En hoewel het Spaanse team dit toernooi nog geen doelpunt heeft hoeven slikken, denken we dat de Albanezen daar verandering in zullen brengen. De Adelaars hebben zich op hun tweede EK-eindronde behoorlijk effectief getoond.

Daarom kiezen we in onze tweede van drie wedtips voor Albanië-Spanje voor Albanië scoort meer dan 0,5 doelpunten!

Wedtip 3: Meer dan 1,5 doelpunten in de eerste helft

Omdat de Albanezen moeten komen én de Spanjaarden vrij kunnen voetballen, behoort een open wedstrijd vanaf het allereerste fluitsignaal tot de mogelijkheden. Dat moet wel leiden tot de nodige kansen, aan beide kanten van het veld. Daarom zien we wel wat in de weddenschap meer dan 1,5 doelpunten in de eerste helft. Dat is dan ook direct de laatste van onze drie wedtips voor Albanië-Spanje.

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

​​Het is een cliché, maar elke wedstrijd is een wedstrijd an sich. Als zodanig moet je alle duels op het voetbalfeest in Duitsland dan ook benaderen als je besluit om te gaan wedden op het EK 2024. Door de gunstigste weddenschappen met beste odds voor alle EK-wedstrijden in hapklare wedtips te vangen, hebben we je al wat werk uit handen genomen. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.