Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
14:46
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: België-Slowakije

België neemt het in zijn openingsduel op tegen Slowakije. De Rode Duivels hadden het slechter kunnen treffen. Alle sterren staan in ieder geval goed voor een blitzstart voor onze zuiderburen. We verwachten in onze wedtips vandaag dan ook niets anders dan een klinkende zege voor België. Eentje ook met de nodige doelpunten.

Wedtip 1: Meer dan 2,5 doelpunten

De kracht van de Rode Duivels ligt niet achterin, maar juist voorin. Met Romelu Lukaku, de topscorer van de EK-kwalificatie, in de spits en Jérémy Doku, Johan Bakayoko of Leandro Trossard op de flanken. Genoeg opties dus voor Kevin De Bruyne om in stelling te brengen.

In combinatie met de offensieve aanpak van Domenico Tedesco levert dat elke wedstrijd spektakel en de nodige kansen op. In de kwalificatiecyclus voor het EK in Duitsland scoorde België 22 doelpunten in 8 duels (2,75 per duel). En dat hadden er heel wat meer kunnen zijn als het vizier wat scherper had gestaan.

Omdat we ook de Slowaken wel op het scorebord zien komen (zie onder), is één plus één al snel twee. De eerste van drie wedtips voor België-Slowakije is wat ons betreft dan ook een inkoppertje: meer dan 2,5 doelpunten!

Wedtip 2: Beide teams scoren

Waar we in Nederland omkomen in het defensieve talent, is dat bij onze zuiderburen juist een heikel punt. Al jaren is de defensie een zorgenkindje. En nu ook Thibaut Courtois – die gebrouilleerd is met keuzeheer Tedesco – niet langer het slot op de deur is, zijn de zorgen groter dan ooit. Zelfs tegen de wat kleinere voetballanden werden diverse grote mogelijkheden zomaar weggegeven. Slowakije moet in staat worden geacht van deze defensieve oneffenheden te profiteren.

En omdat België sowieso op het scorebord komt, luidt onze tweede van drie wedtips voor België-Slowakije dan ook beide teams scoren!

Wedtip 3: Jérémy Doku scoort of geeft een assist

Afgelopen zomer betaalde Manchester City 65 miljoen euro aan Stade Rennes voor Jérémy Doku. Het bleek een schot in de roos voor The Citizens. De razendsnelle nog altijd maar 22-jarige Rode Duivel is uitgegroeid tot één van de beste dribbelaars ter wereld.

Op het EK 2020 (gehouden in 2021) maakte hij goede sier in de kwartfinales tegen Italië met acht geslaagde dribbels, een absoluut record voor een tiener op een groot eindtoernooi sinds 1966. Drie jaar verder zal hij een nog belangrijker scharnier zijn in de Belgische aanvalsmachine. In de EK-kwalificatie was hij in zes duels vier keer aangever.

Een verfijnde afmaker is Doku niet, maar om de kansen te spreiden spelen we in onze laatste van drie wedtips voor België-Slowakije voor betrokkenheid bij een of meerdere doelpunten: Jérémy Doku scoort of geeft een assist!

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

Een goede voorbereiding is altijd het halve werk, ook als het op wedden op het EK 2024 aankomt. Iedere wedstrijd is een wedstrijd an sich, die een andere aanpak verdient. Om je daarbij te helpen, hebben we alle wedstrijden van het EK voetbal in Duitsland geanalyseerd en de kansrijkste weddenschappen met de beste odds gevangen in handige wedtips, zoals hierboven. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.