Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
19:30
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Denemarken-Engeland

Voor de kraker Spanje-Italië staat er op 20 juni nog een topwedstrijd op het programma: Denemarken tegen Engeland. Een reprise van de halve finale van het vorige EK. Destijds stond het na 90 minuten gelijk. We verwachten in onze wedtips vandaag een soortgelijk scenario en gaan dan ook voor een zeer gelijkwaardig duel.

Wedtip 1: Denemarken 1X (dubbele kans)

Engeland maakte tegen Servië vooral in de eerste helft indruk. The Three Lions omsingelden hun opponent en beten enkele keren scherp van zich af, waarbij ze eenmaal doorbeten. In het vervolg van de wedstrijd kwamen de Engelsen steeds meer onder druk te staan, ook omdat ze er niet in slaagden om de ruimtes klein te houden. Al piepend en krakend werd de 1-0 overwinning uiteindelijk over de streep getrokken. Allerminst imponerend dus.

De Denen, met Christian Eriksen voorop, waren vooral in de eerste helft tegen Slovenië (1-1) indrukwekkend. De Slovenen hadden geen antwoord op het dynamische aanvalsspel van de ploeg van Kasper Hjulmand. Iets wat ook de Engelsen, ondanks hun surplus aan kwaliteit, in verlegenheid kan brengen. En dat bleek ook in de laatste drie duels tussen beide landen, waarin de Denen – na 90 minuten – telkens op een resultaat stonden.

We trappen deze drie wedtips voor Denemarken-Engeland dan ook af met een ietwat verrassende doch goed beargumenteerde tip: Denemarken 1X. Met deze weddenschap heb je dubbele kans op een goede uitkomst. Uiteraard kun je ook los inzetten op winst of een gelijkspel van de Denen, maar op deze manier spreid je je kansen beter.

Wedtip 2: Beide teams scoren

In de halve finale van het EK 2020 tussen beide teams was het na 90 minuten 1-1. Een soortgelijk scenario behoort ditmaal opnieuw tot de mogelijkheden. Sowieso moeten beide landen in staat worden geacht om allebei op het scorebord te komen. De Denen hebben voldoende middelen om de Engelse defensie – die tegen Servië al meermaals op kraken stond – pijn te doen, terwijl The Three Lions overlopen van het offensieve talent en vrijwel elke wedstrijd de weg naar het doel vinden.

Met dat in gedachten is onze tweede van drie wedtips voor Denemarken-Engeland een logische keuze: beide teams scoren! In het verlengde daarvan is meer dan 0,5 doelpunten voor de Denen ook een prima alternatief.

Wedtip 3: Jude Bellingham scoort of geeft een assist

Jude Bellingham liet tegen Servië maar weer eens zijn enorme klasse zien. De speler van het jaar in Spanje was als ‘tien’ de spil in het Engelse aanvalsspel en kroonde zich met een rake kopbal tot matchwinnaar. De altijd nog maar 20-jarige speler van Real Madrid heeft de gave om als middenvelder altijd op de juiste plek te staan. Bellinghams statistieken dit seizoen zijn dan ook duizelingwekkend: 23 doelpunten én 13 assists in 42 officiële duels voor de Koninklijken. En die lijn lijkt de Engelsman vrolijk door te trekken op het EK in Duitsland.

In onze wedtips voor Denemarken-Engeland kunnen we dan ook niet om de vorm van de nummer tien van The Three Lions heen. We spelen dan ook vol vertrouwen: Jude Bellingham scoort of geeft een assist! Uiteraard kun je deze weddenschappen ook los van elkaar spelen. Dan is het risico wel hoger, maar de uitbetaling is navenant.

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

Een goede voorbereiding is altijd het halve werk, zeker ook als je gaat wedden op het EK 2024. Wie namelijk weet waar zijn kansen liggen, heeft de sleutel tot succes in handen. We hebben reeds wat werk voor je verricht: door alle wedstrijden op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland te analyseren en de kansrijkste weddenschappen met de beste odds te verzamelen in praktische wedtips. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.