Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
16:52
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Duitsland-Schotland

Wedtips EK 2024: Duitsland-Schotland

De wedstrijd Duitsland-Schotland op vrijdag 14 juni in München is de ouverture van het Europees kampioenschap voetbal van 2024. In de Allianz Arena hoopt Die Nationalelf met een knalprestatie de thuisnatie direct achter zich te scharen, terwijl de Schotten er veel aan gelegen is om het openingsfeestje te vergallen. Wij zien dat laatste echter niet gebeuren. In onze wedtips voor Duitsland-Schotland voorspellen we een doelpuntrijk duel met Duitse zege.

## Wedtip 1: Duitsland wint en meer dan 2,5 goals

“Voetbal is een simpel spel: 22 mannen lopen 90 minuten achter een bal aan en op het einde winnen de Duitsers.” De woorden van Gary Lineker zijn ook anno 2024 nog raak. En hoewel de druk er in eigen land vol op zal staan, verwachten we dezelfde uitkomst in het openingsduel van het EK 2024.

Wel zal dat met de nodige doelpunten gepaard gaan, denken we zo. Bundestrainer Julian Nagelsmann wil met zijn ploeg niet alleen presteren, maar ook het Duitse publiek vermaken “Ik zie de fans graag goede wedstrijden van het nationale team vieren.” Aanvallend voetbal met veel pressing is daarbij sinds zijn aantreden in september 2023 het beproefde recept. En aangezien ook de Schotten - waar nodig - willen voetballen, zetten we in op over 2,5 doelpunten.

Onze eerste van drie wedtips is dan ook een combi bet: Duitsland wint van Schotland en meer dan 2,5 goals.

Wedtip 2: meer dan 0.5 doelpunten van Schotland

De kracht van Duitsland ligt voorin, zeker niet achterin. Want hoewel Nagelsmann de defensie beter op orde heeft dan zijn voorganger Hansi Flick, is het allesbehalve een Duitse muur. “We hebben nog steeds veel defensieve problemen”, aldus oud Heracles-trainer Frank Wormuth in gesprek met de NOS over het kwaliteitsprobleem in de achterhoede van ‘zijn’ Nationalelf.

Daar zouden de mannen van Steve Clark wel eens optimaal van kunnen profiteren. De Schotten hebben zich in de EK-kwalificatie bijzonder effectief getoond, vooral op de counter. En aangezien het in de lijn der verwachtingen ligt dat Duitsland hoog op het veld zal staan, komt er logischerwijs ruimte aan de andere kant van het veld, waarbij elk balverlies van de Duitsers op het middenveld dodelijk kan zijn. We zien dan ook wel kansen op een Schotse treffer.

Onze tweede wedtip voor Duitsland-Schotland is simpel: minimaal één Schotse treffer.

Wedtip 3: Scott McTominay scoort tegen Duitsland

Als Schotland er inderdaad in slaagt om het doel te vinden in de EK-openingswedstrijd, wat we dus verwachten, dan is de kans levensgroot dat Scott McTominay aan het kanon staat. De middenvelder van Manchester United vindt zijn naam dit seizoen bijzonder vaak terug op het scorebord, voor zowel club als land. Ook tijdens de EK-voorrondes mocht McTominay veelvuldig zijn vuist ballen na een treffer: hij maakte 7 doelpunten in 8 wedstrijden.

De Spanjaarden hebben al eerder kennis gemaakt met de vuurkracht van Mcterminator. McTominay was in het EK-kwalificatieduel op het eigen Hampden Park (2-0) met twee knappe doelpunten de gevierde man. Het zorgde niet alleen voor de gewenste start in de race naar een EK-ticket, maar ook een historische zege op La Roja. Dus als iemand het feestje van de Duitsers (enigszins) kan vergallen, dan zetten we ons geld op deze Red Devil.

Onze laatste wedtip: Scott McTominay scoort tegen Duitsland.

BetMGM helpt met EK 2024 wedtips!

Wedden op het EK 2024 is leuk, verantwoord en slimmer wedden is een stuk leuker. Bij BetMGM vind je niet alleen allerhande hulpmiddelen om gokken op sportweddenschappen zo plezierig mogelijk te houden, maar ook praktische tips om je winkansen te maximaliseren. Klik hier voor meer EK 2024 wedtips!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.