Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
17:11
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Engeland-Slovenie

Engeland sluit de groepsfase van het EK voetbal af tegen Slovenië in het RheinEnergieStadion. Gaan The Three Lions met een goed gevoel naar de knock-outfase of verrassen de Slovenen de EK-favoriet in Keulen. Wij denken in onze wedtips vandaag het eerste: een ruime zege voor Engeland.

Wedtip 1: Engeland wint én meer dan 2,5 doelpunten

‘Zwak’, ‘treurig’, ‘lusteloos’. Het waren maar enkele van de vele kritische noten in de Britse media op het spel van Engeland in het duel tegen Denemarken (1-1). Opnieuw wisten de Engelsen – toch één van de favorieten voor de Europese titel – niet te overtuigen. “Er is veel werk, dat is wel duidelijk na de eerste twee wedstrijden op dit toernooi”, verzuchtte bondscoach Gareth Southgate op de persconferentie na Denemarken-Engeland. “We snappen dat de mensen thuis teleurgesteld zijn. En terecht. We moeten ons niveau opkrikken.”

Want hoewel Engeland met vier punten al vrijwel zeker is van kwalificatie voor de achtste finales, zal het toch met een beter gevoel willen beginnen aan de allesbeslissende fase van het toernooi. Anders zullen ze niet veel verder komen. Het zal bij de Engelsen allemaal een stuk energieker en vooral dwingender moeten. Wat dat betreft, is Slovenië misschien wel precies wat The Three Lions nodig hebben. Het Balkanland is weliswaar geen walk-over, maar toch zeker een prima ‘aperitiefje’ voor het echte werk.

Aangezien het team van Southgate wil laten zien aan de immer kritische thuisnatie dat het véél beter kan, verwachten we een duidelijk statement met de nodige goals. We gaan in onze eerste van drie wedtips voor Engeland-Slovenië zodoende voor een combinatie weddenschap: Engeland wint én meer dan 2,5 doelpunten. Uiteraard kun je beide weddenschappen ook los van elkaar spelen.

Wedtip 2: Slovenië scoort meer dan 0,5 doelpunten

In elke wedstrijd was het voor de Slovenen tot dusverre raak op dit EK. En waarom zou dat niet opnieuw kunnen tegen de Engelsen? Zowel Servië als Denemarken kregen tegen Engeland bijzonder veel ruimte om – tussen de linies door – te kunnen voetballen. Bovendien oogt de defensie van de EK-favoriet bijzonder fragiel. Het is zeker niet dat er geen muisje door de Engelse muur komt. Integendeel zelfs.

En aangezien de Slovenen (hoogstwaarschijnlijk) moeten scoren om zich te verzekeren van een plek bij de laatste zestien, zien we het team van Matjaz Kek wel minimaal één keer de Engelse verdediging kraken. De tweede van drie wedtips voor Engeland-Slovenië is zodoende Slovenië scoort meer dan 0,5 doelpunten.

Wedtip 3: Benjamin Sesko scoort of geeft een assist

Het is Benjamin Sesko nog niet gelukt om te scoren op deze EK-eindronde, al was hij er enkele keren zeer dichtbij. De Sloveense revelatie van RB Leipzig, waar hij in het afgelopen seizoen goed was voor 14 goals in 31 Bundesliga-duels, zal erop gebrand zijn om daar tegen Engeland verandering in te brengen. Uitgerekend het land vanwaar veel topclubs naar zijn diensten hengelen. Met een glansprestatie tegen The Three Lions komt een lucratieve transfer immers een stuk dichterbij.

Omdat we Slovenië wel zien scoren, hebben we er vertrouwen in dat de talentvolle spits daarbij betrokken is. Is het niet als afmaker, dan toch zeker als aangever. In onze laatste van drie wedtips voor Engeland-Slovenië spelen we dan ook ** Benjamin Sesko scoort of geeft een assist!**

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

Wie gaat wedden op het EK 2024 doet dat het beste slim en verantwoord. Elke wedstrijd is namelijk een duel an sich, en moet ook als zodanig worden benaderd. Wij hebben je echter al wat werk uit handen genomen en alle wedstrijden van het EK voetbal in Duitsland geanalyseerd en de kansrijkste weddenschappen met de beste noteringen gevangen in praktische wedtips, zoals hierboven. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.