Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
16:51
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Frankrijk-Polen

Frankrijk sluit de groepsfase van het EK voetbal af tegen het reeds uitgeschakelde Polen. De Fransen hebben een overwinning én doelpunten nodig om zich definitief te verzekeren van groepswinst. Vandaar dat we in onze wedtips vandaag ook niet om (goals van) Les Bleus heen kunnen.

Wedtip 1: Frankrijk wint én meer dan 2,5 doelpunten

Frankrijk staat momenteel op doelsaldo tweede in groep D, maar is er veel aan gelegen om zich als poulewinnaar te kwalificeren voor de achtste finales. Op die manier worden de meeste favorieten voor de Europese titel, zoals Spanje, Portugal en Duitsland, op weg naar de EK-finale vermeden. Als Les Bleus juist blijven steken op de tweede plek, dan doemen deze toplanden wél als lastige hordes op.

Er is Didier Deschamps en zijn mannen dus veel aan gelegen om als groepswinnaar te eindigen. En daarvoor is een overwinning tegen Polen alleen niet per se genoeg. Nee, er zal ook gescoord moeten worden om Nederland op doelsaldo achter zich te houden, op voorwaarde dat Oranje ook van Oostenrijk wint natuurlijk.

Maar de Fransen wisten op dit EK nog geen enkele keer zelf het net te vinden. Tegen Oostenrijk won het door een eigen doelpunt van ex-Ajacied Maximilian Wöber (1-0) en vrijdagavond speelden ze doelpuntloos gelijk tegen Oranje. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar Les Bleus blonken opnieuw uit in effectiviteit.

“Uiteraard hopen we ons daarin te kunnen verbeteren, zodat we onze doelstelling om door te gaan naar de volgende ronde kunnen halen”, aldus Deschamps over dit euvel in de Franse media. “Ik zou me meer zorgen maken als we geen kansen creëerden.”

En zo denken wij er ook over. Aangezien de Poolse defensie zo lek als een mandje is, en ze überhaupt niets meer hebben om voor te spelen, denken we dat de Fransen de perfecte tegenstander hebben om te werken aan hun effectiviteit voor het doel. We gaan in onze eerste van drie wedtips voor Frankrijk-Polen dan ook voor een combi bet: Frankrijk wint én meer dan 2,5 doelpunten. Het staat je uiteraard vrij om deze weddenschappen los van elkaar te spelen, alleen is de uitbetaling dan wel een stuk lager.

Wedtip 2: Meer dan 1,5 doelpunten in de eerste helft

De doelstelling van Frankrijk voor het duel met Polen is helder: winnen van de Biało-czerwoni (wit-roden) en het liefst met zoveel mogelijk doelpunten verschil. En aangezien een goed begin het halve werk is, kun je daar het beste zo snel mogelijk mee beginnen. Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat de Fransen de Polen direct met de rug tegen de muur zetten en op jacht gaan naar goals.

En omdat er in de twee eerdere EK-duels van Polen ook telkens twee doelpunten vielen voor de pauze, lijkt een weddenschap op goals vóór het rustsignaal geen verkeerde. We spelen zodoende meer dan 1,5 doelpunten in de eerste helft. Dat is ook direct onze tweede van drie wedtips voor Frankrijk-Polen!

Wedtip 3: Antoine Griezmann scoort of geeft een assist

Bij afwezigheid van Kylian Mbappé was Antoine Griezmann vrijdagavond de grote plaaggeest van de Fransen tegen Nederland. De aanvaller van Atletico Madrid speelden zich telkens knap vrij tussen de linies en kwam meer dan eens in scoringspositie. Hij kreeg de bal er alleen niet in. “Ik vond Antoine een stuk beter dan in de eerste wedstrijd, hij was alleen technisch wat minder scherp dan wat ik van hem gewend ben”, aldus Deschamps, die daarmee onder meer doelde op het moment dat ‘zijn’ aanvoerder in kansrijke positie vol over de bal maaide in een scrimmage in het strafschopgebied van Oranje.

Het feit dat Griezmann echter betrokken was bij zoveel grote kansen, doet het beste vermoeden voor de clash met Polen. Zelfs als Deschamps besluit om Mbappé in het laatste duel te laten spelen. Bovendien is de aanvalsleider van Atletico Madrid ook de man van de corners en vrije trappen. Antoine Griezmann scoort of geeft een assist is dan ook wel een veilige laatste van drie wedtips voor Frankrijk-Polen. Speel je deze weddenschappen liever los? Ook dat kan bij BetMGM!

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

Een goede voorbereiding is, zoals eerder gezegd, het halve werk. Ook als je gaat wedden op het EK 2024. Al was het maar omdat geen wedstrijd hetzelfde is. Op die manier moet elk duel dan ook benaderd worden. Wij hebben je al wat werk uit handen genomen: door alle wedstrijden van het EK in Duitsland te analyseren en de kansrijkste bets met de best odds te noteren in praktische wedtips. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.