Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
16:58
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Georgië-Portugal

Het al gekwalificeerde Portugal eindigt de groepsfase met een duel tegen Georgië in de Veltins-Arena te Gelsenkirchen. Een laatste kans voor de Seleção das Quinas om nog eens met scherp te schieten. En dat gaat de ‘tweede garnituur’ van de Portugezen volgens onze wedtips vandaag ook zeker doen.

Wedtip 1: Portugal wint van Georgië én meer dan 2,5 doelpunten

Dankzij een comfortabele zege op Turkije (3-0) is Portugal nog voor de slotspeeldag van de poulefase verzekerd van winst van groep F en een plek bij de laatste zestien. Tot grote tevredenheid van bondscoach Roberto Martinez, die reeds heeft aangegeven het slotduel met Georgië te gebruiken om flink te rouleren. “Er zijn veel spelers in de kleedkamer die het verdienen om te spelen en we moeten ze de kans geven om te laten zien wat ze in huis hebben.”

Naar alle waarschijnlijkheid zullen onder meer Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes enkele van de spelers zijn die Martinez op de bank houdt tegen Georgië. Maar ook zonder die namen kunnen de Portugezen nog altijd een zeer sterk team op de been brengen. Portugal, dat behoort tot het kransje favorieten voor de Europese titel, heeft namelijk de luxe van een zeer sterke kern. Het B-team van de Seleção das Quinas moet dan ook in staat worden geacht om Georgië over de knie te leggen.

En aangezien de reserves van Portugal hongerig zijn om zich te bewijzen tegenover hun coach, verwachten we dat ze dat in stijl doen: met een ruime zege. Portugal wint van Georgië én meer dan 2,5 doelpunten is onzes inziens dan ook een meer dan logische eerste van drie wedtips voor Georgië-Portugal. Deze weddenschappen kun je natuurlijk ook los spelen, alleen is de uitbetaling dan wel lager.

Wedtip 2: Georgië scoort meer dan 0,5 doelpunten

Het feit dat Portugal het slotduel met Georgië een stuk minder serieus neemt dan de eerste twee EK-wedstrijden, biedt de ploeg van Willy Sagnol de nodige mogelijkheden. Zowel tegen Turkije als Tsjechië wisten de Kruisvaarders (Jvarosnebi) een doelpunt te maken. Waarom zou dat niet tegen Portugal kunnen? Zeker nu de Portugezen met een geïmproviseerde defensie zullen spelen. Tenminste, niet de eerste keus van de coach.

We gaan in onze tweede van drie wedtips voor Georgië-Portugal zodoende voor Georgië scoort meer dan 0,5 doelpunten.

Wedtip 3: Diogo Jota scoort of geeft een assist

Diogo Jota is een van de spelers die weleens in de basis zou kunnen starten tegen Georgië. Niet alleen door de roulatieplannen van Martinez, maar ook de schorsing van Rafael Leão, waardoor er links voorin een plekje vrijkomt voor de vleugelflitser van Liverpool.

Jota is al jaren één van de productiefste spelers in de Premier League. Zeker toch op basis van doelpunten per speelminuten. Maar het probleem is dat hij ook elk seizoen wel meerdere weken langs de kant zit met een of ander pijntje. Momenteel is Jota pijnvrij, speelklaar en gretig om met scherp te schieten tegen de EK-debutant.

Om de kansen te spreiden, spelen we als laatste van drie wedtips voor Georgië-Portugal: Diogo Jota scoort of geeft een assist. Deze twee weddenschappen zijn ook los van elkaar te spelen bij BetMGM. Dat geeft wat meer risico, maar de uitbetaling is dan ook een stuk hoger.

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

Wie wil scoren moet het spel slim spelen. Niet alleen binnen, maar ook zeker buiten de krijtlijnen. Om je te helpen slim te wedden op het EK 2024 in Duitsland, hebben we alle EK-wedstrijden voor je geanalyseerd en de meest kansrijke weddenschappen met de beste noteringen in handige wedtips gevangen. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.