Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
14:39
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Servië-Engeland

Topfavoriet Engeland start het toernooi in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen tegen Servië, dat er na het uiteenvallen van Joegoslavië voor de eerste keer als soevereine staat bij is. Echt veel plezier gaan ze volgens ons niet beleven aan hun ‘debuut’. Al was het maar omdat The Three Lions overlopen van de kwaliteit en het toernooi – zeker na de slechte generale repetitie tegen IJsland (0-1) – stijlvol willen aftrappen. We gaan in onze wedtips vandaag dan ook voor een doelpuntrijk duel met Engeland als winnaar.

Wedtip 1: Engeland scoort meer dan 2,5 doelpunten

‘Vergeet football is coming home’, riepen de Engelse media in koor na de ‘uitzwaaiwedstrijd’ van Engeland tegen IJsland, waarin het op Wembley met 0-1 onderuit ging. The Three Lions legden dan ook een zeer zwakke pot op de mat. Maar leidt een slechte generale repetitie niet vaak tot een goede première?

Engeland is en blijft namelijk dé topfavoriet voor de Europese titel. Bondscoach Gareth Southgate beschikt over een zeer talentvolle selectie, waarbij vooral de kracht van het aanvallende compartiment in het oog springt. Naast Harry Kane, beschikt de Engelse keuzeheer ook over Jude Bellingham, Bukayo Saka, Phil Foden, en Cole Palmer. Of Southgate het aandurft om ze allemaal op te stellen, is de vraag.

Maar ook met vier van deze vijf toppers tussen de lijnen, staan er meer dan genoeg doelpunten op het veld voor The Three Lions. We zien Engeland hun doelpuntenrekening dan ook wel openen, zeker omdat de Servische defensie allesbehalve solide is (het moest in de laatste 10 interlands vaak één of meer doelpunten slikken, ook tegen de ‘kleintjes’). Bovendien heeft Engeland dus iets goed te zetten.

Met dat alles in ogenschouw, is onze eerste van drie wedtips voor Servië-Engeland dan ook als volgt: Engeland scoort meer dan 2,5 doelpunten!

Wedtip 2: Servië scoort meer dan 0,5 doelpunten

Dat Servië in Gelsenkirchen voor een loodzware opgave staat, staat buiten kijf. Dat betekent echter niet dat de ploeg van Dragan Stojković kansloos is. Integendeel zelfs. Op het veld staan nog steeds heel wat spelers die Engeland pijn kunnen doen. Denk aan de doelpuntenmachines Aleksandar Mitrović en Dušan Vlahović, maar ook aan mannen als Dušan Tadić en Sergej Milinković-Savić.

Nu is het bij de Serven wel altijd de vraag welke versie je krijgt, maar ook de mindere van de twee moet in staat worden geacht om in ieder geval één keer te scoren tegen de Engelse defensie, waar – door het ontbreken van Luke Shaw – vooral de linksbackpositie een zwak punt is en blijft.

Onze tweede van drie wedtips voor Servië-Engeland is zodoende simpel: Servië scoort meer dan 0,5 doelpunten!

Wedtip 3: Bukayo Saka scoort of geeft een assist

Op het afgelopen WK in Qatar opende Engeland het toernooi tegen Iran. Ook in dat duel beten The Three Lions direct stevig van zich af: met zes goals. Grote man in die overwinning was Bukayo Saka, die keer op keer een gesel bleek voor de defensie van de tegenstander. Ook tegen Servië is de vleugelflitser van Arsenal, die bekend staat als een van de lievelingetjes van Southgate, weer één van de eerste op het wedstrijdformulier. En als hij de vorm van bij zijn club meeneemt, dan is hij op zeker betrokken bij één of meer doelpunten in dit duel.

Vandaar dat we in onze laatste van drie wedtips voor Servië-Engeland gaan voor Bukayo Saka scoort of geeft een assist! Uiteraard kun je deze weddenschappen ook los spelen. Het is maar net wat je wilt!

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook als het op wedden op het EK 2024 aankomt. Elke wedstrijd is er namelijk eentje op zich, die ook als zodanig moet worden aangevlogen. Wij helpen je daar graag bij en hebben alle wedstrijden van het EK voetbal in Duitsland van een grondige analyse voorzien en de kansrijkste weddenschappen met de beste odds gevangen in handige wedtips. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.