Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
19:56
BetMGMBetMGM

Wedtips EK 2024: Slowakije-Oekraïne

Slowakije en Oekraïne gaan in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf allebei voor de winst. De Slowaken om zich te verzekeren van de achtste finales, de Oekraïners om in het toernooi te blijven. We verwachten in onze wedtips vandaag een vermakelijk en doelpuntrijk duel met uiteindelijk een overwinning voor de blauwgelen.

Wedtip 1: Oekraïne wint van Slowakije

Het duel met Roemenië was een hard gelag voor het Oekraïens voetbalelftal en de door oorlog verscheurde natie dat het vertegenwoordigt. Hartstochtelijk toegejuicht door de uitzinnige fans wisten de Tricolorii hun tegenstander relatief eenvoudig te ontmantelen. De Oekraïners waren te voorspelbaar, de Roemenen dodelijk effectief. Met een logische en klinkende zege voor Roemenië tot gevolg: 3-0.

“Vandaag hebben we het niet goed genoeg gedaan, daarom excuseren we ons bij onze fans”, aldus bondscoach en oud-international Serhiy Rebrov na afloop van de teleurstellende EK-ouverture. “Tegen Slowakije moeten we het ware gezicht van Oekraïne laten zien.” En dat zal ook wel moeten, aangezien de blauwgelen moeten winnen om kans te blijven houden op een langer verblijf op het EK voetbal in Duitsland.

Tegenstander Slowakije staat er dan weer een stuk beter voor. Ze wonnen verrassend van België, één van de outsiders voor de Europese titel, maar die overwinning was allerminst gestolen. Het positiespel van de Slowaken was bij momenten een stuk beter verzorgd dan die van onze zuiderburen. Zou de nummer 48 van de wereld opnieuw kunnen stunten tegen een hoger aangeschreven tegenstander?

Wij denken van niet. De Oekraïners zullen geleerd hebben van de vele fouten in hun openingsduel en in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf een ander gezicht laten zien. Daarom is onze eerste van drie wedtips voor Slowakije-Oekraïne dan ook een simpele 1x2 weddenschap: Oekraïne wint van Slowakije!

Wedtip 2: Meer dan 2,5 doelpunten

Als de Oekraïners een resultaat willen behalen, dan zal het spel een stuk beter moeten, vooral in het laatste gedeelte van het veld. Want zoals Johan Cruijff ooit zei: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.” Tegen Roemenië wist het team van Rebrov pas in de 77e minuut een schot op doel te krijgen. Maar als de blauwgelen goed gekeken hebben naar de doelgerichtheid (en effectiviteit) van de Roemenen, dan moet dat tegen de Slowaken al een stuk beter zijn.

Maar niet alleen Oekraïne gaat in Düsseldorf op doelpuntenjacht, ook Slowakije zal niet schromen de weg naar het doel te zoeken. Na de stuntzege tegen België ging het vizier van bondscoach Francesco Calzona namelijk direct naar de toekomst: “We kijken naar de volgende wedstrijden – daar moeten we ook scoren om onze doelstelling te halen en verder te komen.” Een driepunter tegen Oekraïne volstaat voor Slowakije om zich te verzekeren van een plekje bij de laatste zestien.

Gezien het feit dat beide ploegen geholpen zijn met goals, spelen we in onze tweede van drie wedtips voor Slowakije-Oekraïne meer dan 2,5 doelpunten als weddenschap.

Wedtip 3: Artem Dovbyk scoort of geeft een assist

Hoewel Artem Dovbyk tegen Roemenië meedeelde in de malaise van zijn ploeg, is en blijft het een klassespits. En aangezien er doelpunten worden gevraagd in het duel met Slowakije, is het aan de topscorer van La Liga om op te staan. Bovendien is het zijn eer te na om opnieuw 90 minuten te schitteren door afwezigheid. De aanvalsleider van het Spaanse Girona is – net als zijn ploeggenoten – getergd om zijn ware gezicht te laten zien.

Daarom hebben we voor de laatste van onze drie wedtips voor Slowakije-Oekraïne gekozen voor Artem Dovbyk scoort of geeft een assist. Dit is een dubbele kans weddenschap, die je uiteraard ook los kan spelen.

BetMGM helpt je dagelijks met EK 2024 wedtips!

De sleutel tot succes in sportweddenschappen ligt in een gedegen voorbereiding. Zo ook als je besluit te gaan wedden op het EK 2024. Om je daarmee te helpen, hebben we alvast alle wedstrijden uit het bomvolle speelschema van het EK voetbal in Duitsland voor je geanalyseerd en de beste betting odds meegenomen in praktische wedtips, zoals hierboven. Doe er vandaag nog je voordeel mee!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.