Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
16:50
BetMGMBetMGM

Wedtips Eredivisie Speelronde 4

Geen Klassieker bij het wedden op Eredivisie speelronde vier, die is namelijk uitgesteld, maar je krijgt wel je dosis wekelijkse Eredivisie wedtips bij BetMGM! Met spannende Eredivisie wedstrijden zoals FC Utrecht - FC Twente en PSV tegen - Ahead Eagles, zijn er tal van opties om mooie pre-match en live weddenschappen te plaatsen. Bovendien scoor je goede quoteringen en natuurlijk staan ook de nodige odds boosts weer voor je klaar. Onze Eredivisie betting tips bij speelronde 4 van de Eredivisie helpen je om goed voorbereid je weddenschappen te plaatsen.

Wedtip 1: AZ wint van RKC Waalwijk met meer dan 2 doelpunten verschil

AZ Alkmaar gaat op bezoek bij RKC Waalwijk en kan bouwen op een mooie reeks: de Alkmaarders zijn al elf wedstrijden ongeslagen op vrijdag, waarvan ze er tien wonnen (W10, G1) en daarbij een indrukwekkende doelpuntensaldo hebben genoteerd van 29 voor en slechts drie tegen. AZ heeft bovendien dit seizoen nog geen enkel doelpunt tegen gekregen en kreeg de minste schoten tegen per wedstrijd (6.00). RKC Waalwijk daarentegen staat dit seizoen nog zonder punten en heeft al 9 tegendoelpunten geïncasseerd, de meeste van alle teams in de competitie. RKC verloor bovendien vier van hun laatste vijf wedstrijden op vrijdag.

Met duur dichtgetimmerde defensie en sterke aanval is een ruime overwinning van de Alkmaarders zeer waarschijnlijk, vooral gezien de zwakke seizoensstart van RKC. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken en met Henk Fraser op de schopstoel wilt RKC wellicht gaan verrassen. Wat onze betting experis betreft, zit dat er niet in. We verwachten dat AZ het verschil van meer dan twee doelpunten haalt.

Wedtip RKC - AZ: AZ wint met meer dan 2 doelpunten verschil.

Wedtip 2: Beide teams scoren bij Almere City FC - FC Groningen

Ga er maar even voor zitten, want dit wordt het allereerste duel tussen Almere City FC en FC Groningen ooit. Almere City staat onderaan de ranglijst met drie verloren wedstrijden en een doelsaldo van -10. Almere heeft weliswaar het op één na hoogste aantal dribbels in de competitie (68), maar slechts 36,8% daarvan was succesvol en daarmee zijn ze het minst effectieve team in de Eredivisie.Aan de andere kant kent FC Groningen een uitstekende start van het seizoen en zijn ze al 15 op wedstrijden ongeslagen, de langste reeks in de clubgeschiedenis. Toch hebben ze ook laten zien kwetsbaar te zijn in de verdediging, met een verwacht aantal tegendoelpunten oftewel Expected Goals Against (xGA) van 3,3, wat hoger ligt dan hun feitelijke aantal tegendoelpunten (2).

Gezien de offensieve intenties van beide teams en de verdedigende kwetsbaarheden, verwachten we dat zowel Almere City als FC Groningen in hun eerste officiële onderlinge duel ooit zullen scoren.

Eredivisie wedtip Almere City - FC Groningen: Beide teams scoren.

Wedtip 3: PSV wint van Go Ahead Eagles en houdt de nul

Regerend kampioen PSV verkeert in bloedvorm met drie overwinningen uit drie wedstrijden en een doelsaldo van 15 voor en 3 tegen. Ze hebben hun laatste 14 duels tegen Go Ahead Eagles gewonnen en hielden de nul in elk van de laatste zes thuisduels tegen deze tegenstander. PSV scoort gemiddeld 3,2 keer per wedstrijd in hun laatste 53 Eredivisie-wedstrijden en heeft een indrukwekkende doelpuntenreeks opgebouwd. Go Ahead Eagles daarentegen, heeft dit seizoen een schotnauwkeurigheid van slechts 29,7%, de laagste in de competitie.

Met een solide verdediging en een bloeiende aanval is de verwachting dat PSV zonder problemen wint en opnieuw de nul houdt.

Wedtip PSV - Go Ahead Eagles: PSV wint en houdt de nul.

Wedtip 4: sc Heerenveen wint van NAC Breda en beide teams scoren

sc Heerenveen is al dertien thuisduels ongeslagen tegen NAC Breda, een reeks die teruggaat tot 2011. Hoewel ze dit seizoen geen sterke start hadden met slechts één punt uit twee wedstrijden, laten de Friezen traditioneel thuis hun beste voetbal zien. Aan de andere kant heeft NAC Breda een goede seizoenstart gehad met het hoogste percentage gewonnen duels (56,3%) en gewonnen kopduels (60,8%) van alle teams in de Eredivisie. Bovendien heeft NAC negen van hun veertien uitdoelpunten in 2024 gescoord uit standaardsituaties, wat de ploeg uit Breda gevaarlijk maakt bij corners en vrije trappen.

Ondanks dat sc Heerenveen als favoriet wordt beschouwd, verwachten we dat NAC een duit in het zakje zal doen en voor de overwinning zal gaan. We verwachten daarom dat beide ploegen het net zullen vinden en dat is dan ook gelijk onze Eredivisie weddenschap betting tip bij deze wedstrijd.

Eredivisie wedtip SC Heerenveen - NAC Breda: sc Heerenveen wint en beide teams scoren.

Voorspellingen Eredivisie Speelronde 4

Hier zijn onze voorspellingen voor de vierde speelronde van de Eredivisie 2024/25:

  • RKC Waalwijk - AZ: 0-3

  • Almere City FC - FC Groningen: 1-2

  • Fortuna Sittard - N.E.C.: 2-1

  • sc Heerenveen - NAC Breda: 3-1

  • Willem II - Sparta Rotterdam: 2-2

  • FC Utrecht - FC Twente: 1-1

  • PEC Zwolle - Heracles Almelo: 1-1

  • PSV - Go Ahead Eagles: 4-0

  • Feyenoord - Ajax: uitgesteld

Deze en nog veel meer wedstrijden vind je natuurlijk in het BetMGM sportsbook. We sluiten af met nog een speciale tip: bekijk ook eens onze BetMGM Specials, voor nóg hogere odds op je weddenschappen!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.