Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
17:16
BetMGMBetMGM

Wedtips Eredivisie speelronde 7

Wedtips Eredivisie speelronde 7

Na enkele spectaculaire wedstrijden in de Europa League, volgt er dit weekend weer een vol programma in de Eredivisie. Gaat de clash tussen AZ en FC Utrecht voor het vierde opeenvolgende jaar voor vuurwerk zorgen? Wij denken in onze Eredivisie wedtips voor speelronde 7 van wel. Bij BetMGM Nederland op Eredivisie voetbal wedden wordt een stuk eenvoudiger met onze voorspellingen en gedachten over komend competitieweekend!

Wedtip 1: Malik Tillman scoort of geeft een assist

Malik Tillman is dit seizoen bijzonder sterk op dreef. De Amerikaan heeft al vier doelpunten en een assist op zijn naam staan. In vier van de laatste zes Eredivisieduels was hij minimaal een keer betrokken bij een doelpunt. En ook in de Johan Cruijff Schaal leverde hij eenmaal een assist af. Afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard (1-3) was Tillman de grote man met twee treffers, waarvan één uit een vrije trap. Dat kan de talentvolle Amerikaan dus blijkbaar ook!

Gezien de blakende vorm waarin Tillman verkeert, lijkt een nieuwe glansprestatie dan ook allerminst uitgesloten. We zien in onze Eredivisie wedtips voor speelronde 7 dan ook wel waarde in een weddenschap op de Amerikaan. Een doelpunt, assist of misschien wel beide; het behoort allemaal tot de mogelijkheden in het duel met Willem II. De promovendus doet het met een knappe achtste plaats zeker niet slecht, maar het krachtsverschil tussen beide Brabantse clubs is normaliter gewoonweg te groot.

Eredivisie wedtip Willem II - PSV: Malik Tillman scoort of geeft een assist

Wedtip 2: PEC Zwolle wint van Almere City

De eerste wedstrijd van de zondag is een ouderwetse ‘zespuntenwedstrijd’ tussen PEC Zwolle en Almere City. De nummer 16 en 17 van de Eredivisie. En hoewel het verschil op de ranglijst slechts’ twee punten is, vertelt de vorm van beide teams een ietwat ander verhaal.

Zo bleek ook afgelopen weekend. Want waar PEC Zwolle vrijdagavond thuis tegen nummer twee AZ prima positiespel op de mat legde en meer had verdiend dan een ietwat zure nederlaag (1-2), kreeg Almere City flink op de broek van FC Twente (0-5). Na een sterke eerste helft, leek de ploeg van Hedwiges Maduro het in het tweede bedrijf helemaal kwijt, met een monsterscore tot gevolg.

Gezien het huidige vormpeil, lijkt een overwinning van PEC Zwolle dan ook het waarschijnlijkst. Niet in de laatste plaats omdat Almere City al sinds 17 februari niet meer buitenshuis heeft gewonnen. Nu was dat toevallig in Zwolle (0-1), maar dat was bijzonder geflatteerd. We gaan in onze tweede van drie Eredivisie wedtips voor speelronde 7 dan ook voor een thuiszege in het MAC3PARK stadion.

Eredivisie wedtip PEC Zwolle - Almere City: de thuisploeg houdt de drie punten thuis!

Wedtip 3: Meer dan 2,5 doelpunten bij AZ - FC Utrecht

Als we één wedstrijd dit weekend tippen voor doelpunten, dan is het toch wel het sluitstuk van de zevende speelronde: AZ - FC Utrecht. De laatste drie seizoenen is dat affiche namelijk steevast goed voor een karrenvracht aan doelpunten. Vorig seizoen werd het 3-3, in 2022/23 zelfs 5-5 en drie seizoenen geleden stond er na 90 minuten 5-1 op het bord!

Er is eigenlijk geen reden om aan te nemen dat het niet voor de vierde keer in successie uitdraait op een doelpuntenfestijn. FC Utrecht had afgelopen weekend al een goede generale in eigen huis met een 3-2 tegen Willem II, terwijl AZ in de Europa League met dezelfde cijfers Elfsborg opzij zette. Daarbij viel vooral op dat de Alkmaarders defensief wel erg kwetsbaar zijn; iets waar Noah Ohio en co toch zeker van kunnen profiteren.

We spelen dan ook vol vertrouwen meer dan 2,5 doelpunten als laatste van onze Eredivisie wedtips voor speelronde 7. Niet alleen vanwege de redenen die we reeds hebben gegeven, maar ook vanwege het feit dat beide ploegen het publiek de laatste drie competitiewedstrijden telkens op minimaal drie goals trakteerden. Uiteraard staat het ook vrij om te wedden op doelpuntenmakers dan wel assistgevers, zoals bijvoorbeeld Ruben van Bommel of Ibrahim Sadiq (als hij op tijd is hersteld van het Europese duel).

Eredivisie wedtip AZ - FC Utrecht: meer dan 2,5 doelpunten!

Voorspellingen Eredivisie speelronde 7

Uiteraard hebben we ook over de andere wedstrijden in deze speelronde nagedacht. Dit zijn onze Eredivisie voorspellingen voor speelronde 7. Wellicht dat het je helpt aan een succesvolle weddenschap!

  • Heracles Almelo - Sc Heerenveen: 1-2

  • Willem II - PSV: 1-3

  • NEC Nijmegen - Feyenoord: 1-1

  • Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard: 2-1

  • PEC Zwolle - Almere City: 2-0

  • FC Groningen - Go Ahead Eagles: 1-2

  • FC Twente - NAC Breda: 3-1

  • RKC Waalwijk - Ajax: 1-2

  • AZ - FC Utrecht 2-2

BetMGM maakt op Eredivisie voetbal wedden nóg leuker!

Bij BetMGM maken we wedden op Eredivisie voetbal voor iedereen zo leuk en gemakkelijk mogelijk. Niet alleen bieden we elke speelronde een breed assortiment aan wedopties aan, maar ook altijd tegen de best mogelijke odds – voor zowel pre-match als live weddenschappen. Daarnaast pakken we elke speelronde uit met allerhande promoties: van profit boosts tot BetMGM Specials en andere exclusieve promoties om jouw wedervaring te optimaliseren. Nog geen lid? Open hier vandaag nog een account!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.